Battle For The Net

battleDacă te-ai trezi mâine și internetul ar arăta așa, ce ai face?

Imaginează-ți că toate site-urile tale favorite s-ar încărca foarte greu, în timp ce primești nenumărate notificări enervante de la furnizorul tău de internet care-ți sugerează să te schimbi pe unul dintre site-urile lor cu ”conexiune rapidă”.

Gândește-te la ce am pierde: toate lucrurile ciudate, alternative, interesante și uimitoare care fac internetul  cu mult mai interesant decât TV-ul. Cum ar fi dacă singurele site-uri de știri pe care te-ai putea conecta rapid ar fi doar cele care au contracte cu companii precum Comcats și Verizon?

Pe 10 septembrie ’14, cu doar câteva zile înainte de termenul limită a răspunsului FCC, organizațiile de interes public au emis un apel deschis, internațional, către site-uri și utilizatori de internet să se unească pentru un ”Internet Slowdown” (Încetinirea internetului) pentru a arăta lumii întregi cum ar fi internetul dacă Team Cable câștigă și distruge neutralitatea internetului. Neutralitatea internetului este greu de explicat, așa că speranța noastră este ca această acțiune va putea ARĂTA lumii care este adevărata miză dacă pierdem internetul deschis.

Dacă ai un site web, blog sau cont tumblr, obține codul și alătură-te #InternetSlowdown!

Pentru restul lumii, aici găsiți o scurtă listă cu ce puteți face pentru a ajuta la distribuirea acestui eveniment!

via Battle For The Net.

Concert Tudor Gheorghe - Îndrăgostiți fără norocDetalii
+ +